Sponsors
Sponsorpakket activiteiten rond Kees Bastiaans 100 jaar.
Op 20 november 2009 is het 100 jaar geleden dat de bekende Millse kunstenaar Kees Bastiaans (1909-1986) werd geboren. De stichting “Kees Bastiaans 100 jaar” is opgericht om leven en werk van deze kunstenaar opnieuw over het voetlicht te brengen.

De stichting heeft inmiddels een aantal activiteiten gepland, waaronder een uitgebreide overzichts-tentoonstelling op drie locaties, te weten het gemeentehuis en de kapel van de Willibrorduskerk in Mill en het Museum voor Religieuze Kunst in Uden. Een tentoonstelling die zowel een breed publiek als artistieke fijnproevers zal weten te boeien. De tentoonstelling zal ook openstaan voor de scholen uit de regio: het werk van Bastiaans is een krachtige, kleurrijke inspiratiebron voor kinderen. Kunstenaars uit de regio zullen daarom met de schooljeugd de tentoonstelling bezoeken en vervolgens aan het werk gaan en zelf kinderkunst maken.

De stichting brengt tevens een kunstboek uit, waarin de artistieke ontwikkeling die Kees Bastiaans doormaakte aan de hand van een honderdtal fullcolor afbeeldingen van zijn werk zal worden getoond.

Voor al deze activiteiten is uiteraard geld nodig. De stichting heeft subsidies geworven van o.a. de gemeente –die zich voor een beperkt gedeelte van de kosten garant stelt– en is op zoek naar financiële ondersteuning van sponsors. Het bestuur heeft hiertoe een sponsorpakket samengesteld. Dit pakket ziet er als volgt uit:

Subsponsor, sponsor, hoofdsponsor:

U wordt:
· subsponsor als u een bedrag verstrekt van 500 euro,
· sponsor als u een bedrag verstrekt van 1.000 euro en
· hoofdsponsor bij een bedrag van 2.500 euro.

Wat krijgt u daarvoor?
· de subsponsor ontvangt 2 kunstboeken )*
· de sponsor ontvangt 5 kunstboeken )*
· de hoofdsponsor ontvangt 15 kunstboeken )*

)* limited edition.
Het kunstboek in de limited edition bevat als extra een (losse) druk van een aquarel van Kees Bastiaans. De maximale oplage van deze exclusieve versie is 375 exemplaren en zal zijn voorzien van een nummer en de naam van een van de kinderen, waardoor de echtheid is gewaarborgd. De losse verkoopprijs van de exclusieve versie bedraagt € 79,95. Zonder de druk is de prijs van het kunstboek € 39,95.

Voorts zal in alle gevallen uw (bedrijfs)naam vermeld worden op een vaste pagina in het kunstboek. Daarnaast wordt uw logo (en/of naam) met een link naar uw website opgenomen op de sponsorspagina van de website van de stichting www.keesbastiaans-kunstschilder.nl.

De sponsorbijdrage kan worden voldaan op bankrekeningnr. 1292.15.112 t.n.v. de Stichting Kees Bastiaans 100 jaar. Voor uw sponsorbijdrage krijgt u uiteraard een factuur van onze stichting.

Wij garanderen u een prachtig kunstboek, dat in uw boekenkast thuishoort. Tevens is het een uniek cadeau voor uw relaties, dan wel een fijn geschenk voor Sint Nicolaas of Kerstmis.

Bestuur Stichting Kees Bastiaans 100 jaar.
Mill, 1 september 2009.

terug